Ministrul afacerilor de externe grec si-a exprimat recent indignarea cu privire la convocarea Patriarhului ecumenic, Sanctitatea Sa Bartolomeu I, de catre procurorul turc din Instanbul, M. Beyoglo, informeaza  mitropolia ardealului.ro Acesta a
Ministrul afacerilor de externe grec si-a exprimat recent indignarea cu privire la convocarea Patriarhului ecumenic, Sanctitatea Sa Bartolomeu I, de catre procurorul turc din Instanbul, M. Beyoglo, informeaza mitropolia ardealului.ro Acesta a trimis saptamana trecuta o invitatie in urma careia Patriarhul era chemat sa dea explicatii privitoare la utilizarea titlului de „ecumenic“, pe care statul turc nu-l recunoaste. Ministrul afacerilor de externe grec, Dora Bakoyannis, a calificat drept „absurde, provocatoare si inainte de toate inacceptabile“ actiunile procurorului turc. Dupa parerea acesteia, incercarile procurorului turc sunt lipsite de consistenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.