Deciziile contradictorii pe care le iau comisiile Ligii Profesioniste si Federatiei continua. De fiecare data, argumentele care sustin decizia sunt chiar litera si spiritul ROAF-ului (cel care reglementeaza activitatea fotbalistica), dar acest regul
Deciziile contradictorii pe care le iau comisiile Ligii Profesioniste si Federatiei continua. De fiecare data, argumentele care sustin decizia sunt chiar litera si spiritul ROAF-ului (cel care reglementeaza activitatea fotbalistica), dar acest regulament este facut smechereste, la doua capete.

Cea mai recenta smecherie in acest sens s-a petrecut pe blat, facuta cu buna-stiinta pentru a pacali oamenii. In iarna, la FRF, a fost o informare a presedintilor de cluburi in care, printre altele, se discuta si despre problema cedarii drepturilor de televizare a partidelor de ligi inferioare catre FRF. Unii presedinti au spus ca vor semna un asemenea lucru, doar cu conditia organizarii unei licitatii in acest sens, dar si a stabilirii unor coeficienti, in functie de valoarea si pretentiile echipelor ce fac parte din esalonul secund. Ei bine, de atunci a trecut ceva vreme, campionatul a inceput, iar presedintii asteapta ofertele televiziunilor, care nu mai sosesc insa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.