Conservatorul a subliniat, in conferinta de presa, ca nu va parasi scena politica si nici sefia PC, urmand sa se dedice mai mult partidului si pregatirii pentru euroalegeri. El a mentionat ca demisia nu are legatura cu dosarele instrumentate de DNA i
Conservatorul a subliniat, in conferinta de presa, ca nu va parasi scena politica si nici sefia PC, urmand sa se dedice mai mult partidului si pregatirii pentru euroalegeri. El a mentionat ca demisia nu are legatura cu dosarele instrumentate de DNA impotriva sa si nici cu verdictul de politie politica dat de CNSAS. "Plec din Senat, mi-am facut decontul. La capitolul <<Voiculescu>> nu exista nici o cheltuiala, zero lei, zero bani", a anuntat seful conservatorilor. Explicandu-si demisia, Voiculescu a declarat ca ar fi "lipsit de onestitate" sa isi continue activitatea de parlamentar, dupa ce a esuat in promovarea initativelor privind instituirea unui fond de solidaritate pentru pensionari si sprijinul pentru chiriasii din casele nationalizate. "Va rog sa ma credeti ca, dupa aceasta scurta perioada cat am fost parlamentar, cuvintele de lauda la adresa mea sunt foarte putine", a spus liderul PC. Voiculescu si-a anuntat demisia imediat dupa intalnirea avuta ieri dimineata cu Mircea Geoana, care s-a soldat cu promisiunea social-democratilor de a sustine trei din cele patru proiecte pentru care militeaza PC: reducerea TVA la alimentele de baza, sprijinirea chiriasilor din casele nationalizate si neimpozitarea profitului reinvestit. La finalul intalnirii de ieri, Geoana a incercat sa-i eclipseze pe conservatori, punand pe seama PSD proiectele cu impact social ale PC, pe motiv ca prioritatile celor doua formatiuni coincid. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.