Cu doar cinci zile inaintea primului joc pe care Romania il va disputa cu Italia, la Cupa Mondiala, stejarii l-au pierdut pe Ioan Teodorescu. Aripa nationalei a fos nevoita sa paraseasca echipa si sa se intoarca in tara, dupa ce a suferit

Cu doar cinci zile inaintea primului joc pe care Romania il va disputa cu Italia, la Cupa Mondiala, stejarii l-au pierdut pe Ioan Teodorescu. Aripa nationalei a fos nevoita sa paraseasca echipa si sa se intoarca in tara, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat anterior si fisura de menisc extern la genunchiul stang. Locul lui Teodorescu a fost luat de stelistul Catalin Dascalu.   Accidentul s-a petrecut la antrenamentul de joi iar diagnosticul a fost dat astazi, dupa ce jucatorul roman a efectuat un RMN la spitalul din Agen. "Am avut cu adevarat ghinion. Doream atat de mult sa joc! Asta e viata, dura uneori." a spus Teodorescu. Ioan Teodorescu a parasit deja cantonamentul de la Agen si a plecat spre tara unde va suferi o interventie chirurgicala care va fi urmata de o perioada de cateva luni de recuperare. Catalin Dascalu, care l-a inlocuit pe Teodorescu, se afla deja in Franta, in turneu cu reprezentativa secunda a Romaniei. Dascalu s-a aflat pe lista preliminara a nationalei de 35 de jucatori, pierzand selectia pentru Cupa Mondiala in ultima saptamana inaintea plecarii in Franta. Dascalu a efectuat astazi primul antrenament la Agen, cu nationala Romaniei. "Imi pare foarte rau pentru Teo. Merita sa joace aceasta Cupa Mondiala. Personal, am fost dezamagit ca nu am fost retinut initial in lotul de 30 de jucatori, dar acum sunt incantat ca voi putea reprezenta Romania la Cupa Mondiala. Daca voi fi folosit, voi da ce am mai bun din mine. Nu ma asteptam sa mai prind Cupa Mondiala", a declarat romanul la finele antrenamentului de astazi. Jucatorul in varsta de 23 de ani are 8 selectii in nationala marcat doua eseuri in ultimul meci de calificare la Cupa Mondiala, in 2006 cu Spania la Madrid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.