Cu ce se mai lauda manelistii? Cu nunti-maraton, invitati cu sutele, avioane la scara, lanturi de aur si alte asemenea. Si fiecare vrea ca petrecerea lui sa fie cea mai tare din parcare.     Dupa ani si ani de concubinaj i-a apucat
Cu ce se mai lauda manelistii? Cu nunti-maraton, invitati cu sutele, avioane la scara, lanturi de aur si alte asemenea. Si fiecare vrea ca petrecerea lui sa fie cea mai tare din parcare.     Dupa ani si ani de concubinaj i-a apucat insuratoarea pe manelisti. Lui Adrian Minune i-au trebuit 15 ani s-o ceara pe Cati de nevasta. Mai bine mai tarziu decat niciodata... Dar a fost dezamagit ca n-a gasit un local in Saint Tropez unde sa petreaca trei zile si trei nopti! Ce ti-e si cu francezii astia... N-au vrut ei sa gazduiasca "nunta secolului"! Asa ca petrecerea a avut loc la Palat (se putea altfel?) la Snagov. Daca am inteles rostul celor doua scene - au prestat pe ele Mandinga si Pepe - , n-am inteles la ce-a folosit baldachinul in stil american, postat langa ele. Mai lipsea fantana lui Vali Vijelie! Ca sa fie totusi in randul lumii (manelistice), de Vito al plaiurilor dambovitene isi va duce soata in luna de miere in insulele Canare, sa moara dusmanii. A fost Minune, se pregateste Salam! Florin Salam. Faza este ca Minune a avut 700 de invitati, iar Salam are "doar" 400. Cine da mai mult? Florin insa a gasit local in Antalya, iar invitatii vor zbura pe curse charter. Acum, dupa ce a venit Dan Bursuc la nasul Axinte cu ecranul si curcanul, ar trebui ca si ceilalti miri sa sara cu daruri consistente la nasi, ca trebuie "sa mananca si gura lor", nu-i asa?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.