A treia dezbatere cu tema "Dialog si solutii pentru dezvoltarea pietei asigurarilor din regiunea sud-est", eveniment patronat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a avut loc ieri la Constanta si a reunit reprezentanti ai pietei regionale
A treia dezbatere cu tema "Dialog si solutii pentru dezvoltarea pietei asigurarilor din regiunea sud-est", eveniment patronat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a avut loc ieri la Constanta si a reunit reprezentanti ai pietei regionale de asigurari, ai asociatiilor profesionale din domeniu, respectiv UNSAR si UNSICAR, ai Parlamentului, ai administratiei publice locale, precum si ai mediului de afaceri din regiunea de dezvoltare Sud-Est. La eveniment au participat Adrian Nicolaescu - subprefectul judetului Constanta, Mihai Daraban - presedintele Camerei de Comert, Aurel Gubandru - presedintele Comisiei pentru buget, finante, si banci din Camera Deputatilor, Gheorghe Dragomir - deputat, membru al Comisiei pentru buget, finante si banci si Andrian Mihei - deputat, membru al Comisiei pentru industrie si servicii. "Putem afirma ca, din punct de vedere cantitativ, piata este in continua crestere. Vorbim, deja, de o piata care are toate sansele ca, in acest an, sa depaseasca doua miliarde de euro ca volum de afaceri. Rezultatele obtinute la nivel national in semestrul I al anului 2007, fata de semestrul I al anului 2006, au indicat o evolutie pozitiva a valorii primelor brute subscrise, acestea inregistrand o crestere cu 29,41%, pentru asigurarile generale si cu 25,37%, pentru asigurarile de viatai, a precizat Angela Toncescu, presedintele CSA. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.