Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, va disputa doua jocuri amicale in Romania, cu Poli Iasi si cu Poli Stiinta Timisoara. Partida din Dealul Copoului se va disputa azi, cu incepere de la ora 20:00, pe Stadionul Emil
   Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, va disputa doua jocuri amicale in Romania, cu Poli Iasi si cu Poli Stiinta Timisoara. Partida din Dealul Copoului se va disputa azi, cu incepere de la ora 20:00, pe Stadionul Emil Alexandrescu. Proaspat calificati in grupele Ligii Campionilor, ucrainenii vor pleca apoi spre Timisoara, unde duminica, de la ora 19:00, vor juca cu echipa de pe malul Begai.     SPECIALE. Presedintele iesean Sorin Boca a spus ca pentru meciul din aceasta seara clubul moldav va pune in vanzare fulare in editie limitata. "Ne-am gandit ca pentru acest amical sa facem niste fulare speciale, asa cum se practica la meciurile importante. Acestea sunt in culorile celor doua cluburi, au imprimate pe ele numele si siglele celor doua grupari, precum si data meciului", a spus Boca. Oficialul iesean a mai afirmat ca delegatia din Donetk va vizita mai multe obiective turistice ale orasului, cum ar fi Palatul Culturii, Mitropolia, Biserica Trei Ierarhi si Manastirea Cetatuia.     Directorul tehnic al timisorenilor, Jackie Ionescu, a spus ca meciul de duminica este foarte important pentru banateni. "Vine o echipa de Liga Campionilor antrenata de un roman. Poli poate invata de la Sahtior, care practica un joc pragmatic si care joaca in acelasi timp spectaculos si eficace", a spus profesorul Ionescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.