Charlie este un cimpanzeu neobisnuit. Este singurul "ne om" care are centura neagra la karate. 14 din cei 17 ani ai sai i-a dedicat antrenamentui in artele martiale, informeaza funfox.ru. PROFESORUL...Proprietarul cimpanzeului, americanul Carme
Charlie este un cimpanzeu neobisnuit. Este singurul "ne om" care are centura neagra la karate. 14 din cei 17 ani ai sai i-a dedicat antrenamentui in artele martiale, informeaza funfox.ru. PROFESORUL...Proprietarul cimpanzeului, americanul Carmen Presti de este si el un vechi practicant al artele martiale si i-a dezvoltat dragostea pentru acest sport "elevului " sau inca din copilarie. Dupa ce a obtinut centura neagra, in 1987, neobisnuitul sportiv intreprinde turnee, anual, in SUA. Charlie face antrenamente demonstrative, dar ii si invata pe copii tehnici de karate in training-urile televizate. Veniturile lui Charlie nu sunt tocmai mici, si il ajuta pe proprietar sa mentina locuinta intr-o stare decenta. Ei locuiesc langa intr-un areal de vis, langa cascada Niagara. In prezent cimpanzeul si proprietarul strang 150 mii de dolari pentru ridica inca o constructie in cadrul fermei lui Presti. Asta pentru ca impreuna cu ei, aici mai traiesc inca doi cimpanzei precum si alte 30 de primate din diferite specii.Si, pentru ca personajul nostru este unul cat se poate de serios, are inclusiv un site, www.thekaratechimp.com, unde povesteste aventura unei vieti total neobisnuite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.