Canalul de televiziune The Money Channel, impreuna cu JTI, ofera burse tinerilor care isi doresc o cariera in afaceri si jurnalism, dandu-le posibilitatea sa lucreze in viitorul apropiat chiar in acest domeniu, intr-un mediu si intr-o companie selec
Canalul de televiziune The Money Channel, impreuna cu JTI, ofera burse tinerilor care isi doresc o cariera in afaceri si jurnalism, dandu-le posibilitatea sa lucreze in viitorul apropiat chiar in acest domeniu, intr-un mediu si intr-o companie selecte.

In prima faza a campaniei, The Money Channel si JTI vor selecta opt tineri care vor beneficia de un stagiu de o luna de pregatire in cadrul televiziunii. Cinci dintre ei vor merge mai departe si vor beneficia, timp de trei luni, de un stadiu de practica la The Money Channel. In sfarsit, pentru ultima etapa vor fi selectati doi dintre bursieri, care la capatul stagiului, dupa alte doua luni, vor fi angajati cu acte in regula ai televiziunii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.