>> Politia Comunitara Eforie a tras linie sub activitatea din sezonul estival 2007. Primarul localitatii se considera multumit de rezultate. Conducerea administratiei locale Eforie a evaluat activitatea  Politiei Comunitare la inchiderea se
>> Politia Comunitara Eforie a tras linie sub activitatea din sezonul estival 2007. Primarul localitatii se considera multumit de rezultate. Conducerea administratiei locale Eforie a evaluat activitatea Politiei Comunitare la inchiderea sezonului estival. In raportul prezentat autoritatilor, politistii au prezentat pe larg realizarile din aceasta vara. Numai pentru depozitarea pe trotuar sau carosabil a marfurilor, ambalajelor sau a altor materialele, valoarea totala a amenzilor alicate agentilor economici a fost de 18.000 de lei. Conform aceluiasi document, activitatea politistilor s-a intensificat in ultima luna a verii cand s-a inregistrat si cel mai mare numar de turisti. De asemenea, s-au aplicat amenzi pentru parcarea autovehiculelor pe spatiile verzi sau pentru amplasarea corturilor in alte locuri decat cele stabilite sau amenajate.
Primarul orasului Eforie a declarat ca activitatea politistilor comunitari s-a facut simtita si in ce priveste curatenia orasului. Sumele rezultate din amenzile incasate de la turistii sau locuitorii care au confundat domeniul public cu cosul de gunoi au fost considerabile. Ovidiu Brailoiu a sustinut ca este trist ca se inregistreaza astfel de aspecte, dar educatia se va face, daca nu exista alta solutie, prin aplicarea de amenzi tuturor celor care nu respecta regulile bunului simt.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.