Intreprinzatoare. Realizatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" organizeaza al doilea seminar de sanatate Pe langa emisiunea pe care o realizeaza si revista pe care o conduce, ambele cu acelasi profil, Oana Cuzino a facut o regula din organizar
Intreprinzatoare. Realizatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" organizeaza al doilea seminar de sanatate Pe langa emisiunea pe care o realizeaza si revista pe care o conduce, ambele cu acelasi profil, Oana Cuzino a facut o regula din organizarea unor seminarii tematice. Vedeta Pro TV isi invita telespectatorii si pe toti cei interesati sa afle raspunsul la intrebarea "cum sa ai un spirit sanatos intr-un trup frumos?" la hotelul Intercontinental, pe data de 13 septembrie. Aceasta este a doua manifestatie de gen, iar pentru a-i da substanta, Oana a invitat la dialog un specialist in nutritie, unul in chirurgie plastica, un psihoterapeut si un antrenor de fitness. Acestia vor raspunde doritorilor la orice intrebare legata de riscurile, dar si de solutiile problemelor de sanatate. Oana Cuzino si "Ce se intampla, doctore?" au decis sa joace un rol social foarte important si sa organizeze periodic astfel de intalniri. La primul seminar au venit mai bine de 200 de persoane, iar vedeta a promis ca nu va abandona aceste adunari care-i dau posibilitatea sa cunoasca problemele reale ale romanilor si sa-i puna in legatura cu ultimele des-coperiri in domeniu si cu specialisti care ii pot ajuta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.