Tricolorii decoleaza astazi spre Minsk pentru meciul de sambata cu Belarusul. Cu doua zile inaintea plecarii, responsabilul cu buna dispozitie la lot, Didi Prodan, a fost la un pas sa ajunga sub rotile unei masini, fiind mult prea atent la Mutu si c
Tricolorii decoleaza astazi spre Minsk pentru meciul de sambata cu Belarusul. Cu doua zile inaintea plecarii, responsabilul cu buna dispozitie la lot, Didi Prodan, a fost la un pas sa ajunga sub rotile unei masini, fiind mult prea atent la Mutu si ceilalti jucatori de la lot.

Iesirea tricolorilor in oras, in seara zilei de marti, putea sa-l coste pe directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan. Cu ochii la elevii lui Victor Piturca, dar neatent la trafic, Didi a fost la un pas sa intre in contact cu o masina germana. Pastrandu-si stapanirea de sine, oficialul FRF l-a admonestat scurt pe sofer: „Vezi domn'e ce faci, calci toata echipa nationala”. Incidentul nu a stricat buna dispozitie, Prodan devenind un bun subiect de gluma la masa servita la restaurantul din centrul Capitalei. Astazi, la ora 17.00, tricolorii vor decola spre Minsk, urmand ca maine, la ora 11.00, sa aiba loc antrenamentul oficial. Selectionerul deja si-a configurat echipa pe care o va trimite in lupta cu bielorusii, sambata, la ora 19.00 (in direct la TVR1).

Lobont - Petre Marin, Goian, Chivu, Rat- Nicolita, Codrea, D. Munteanu, Dica - Mutu, Marica, a cesta este „unsprezecele” gandit de selectioner.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.