Presedintele executiv al Unirii Urziceni a declarat ieri ca il va actiona in justitie pe finantatorul stelist pentru "amenintari, insulte si calomnii". "Il voi da in judecata pentru amenintari pe care le consider de o gravitate iesita din comun, pent
Presedintele executiv al Unirii Urziceni a declarat ieri ca il va actiona in justitie pe finantatorul stelist pentru "amenintari, insulte si calomnii". "Il voi da in judecata pentru amenintari pe care le consider de o gravitate iesita din comun, pentru insulta si calomnie. Am incheiat polemica cu el, de acum inainte sa vorbeasca instanta", a spus Stoica.
"Doamne fereste! Tot el ma da in judecata? Nici nu stiu la ce sa ma mai astept de la omul asta. Doamne sfinte!", a fost reactia lui Gigi Becali. Mihai Stoica si Gigi Becali au avut un dialog tensionat la emisiunea "Fanatik" de duminica, de pe Telesport, ultimul transmitandu-i fostului sau angajat ca unul dintre bodyguarzii sai, Stefan "Fane" Dediu, abia s-a abtinut "sa nu-i rupa capul" dupa meciul de la Urziceni si ca trebuia "sa-l ia la picioare" atunci cand a venit la sediul sau. De asemenea, Gigi Becali i-a spus ca nu stie daca va putea sa-i opreasca pe bodyguarzi, care nu-l mai suporta. "E amenintare voalata!", a spus atunci Stoica. Si Gigi Becali l-a dat in judecata pe Mihai Stoica, pentru revocarea donatiei de teren, pentru ingratitudine, dupa ce Meme l-a atacat la o emisiune televizata dupa meciul CFR Cluj - Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.