Vicepresedintele PNL Macin, Ionel Malenda, trece de la Primaria Macin la conducerea AFDJ.
Reusita lui Malenda ar fi o incununare a eforturilor sale.
Ionel Malenda a incercat sa dea functia de viceprimar pe un mandat de subsecretar.
Fo
Vicepresedintele PNL Macin, Ionel Malenda, trece de la Primaria Macin la conducerea AFDJ.
Reusita lui Malenda ar fi o incununare a eforturilor sale.
Ionel Malenda a incercat sa dea functia de viceprimar pe un mandat de subsecretar.
Fostul viceprimar al macinului Ionel Malenda va fi numit la conducerea regiei nationale Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati, in locul lui Alexandros Galiatatos, care a demisionat dupa ce CNSAS a dezvaluit ca in perioada 1979-1989 a fost informator al Securitatii. Galiatatos i-a transmis demisia sa ministrului Ludovic Orban, prin fax, de peste mari si tari, unde se afla pentru a reprezenta AFDJ in litigiul cu firma germana Reinhold Meisner GmbH, care contesta modul de atribuire a unei lucrari de consolidare a malurilor Canalului Sulina de catre Mihai Ochialbescu, fost director la AFDJ pana in iulie 2007. Alexandros Galiatatos a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor pana la 25 mai, cand a demisionat invocand motive de sanatate. De fapt, cauza retragerii sale era decizia nr 919/27.03.2007 a CNSAS, pe care nu a contestat-o. Doua luni mai tarziu, Galiatatos a fost numit director general la AFDJ Galati. Tot atunci, a aparut in functia de director adjunct al regiei si Ionel Malenda, licentiat in nave si electrotehnica, fost viceprimar al orasului Macin pana in iulie 2007 si vicepresedinte al organizatiei locale PNL. Acum, surse din cadrul AFDJ dau ca sigura numirea sa in functia de director "plin".
La remanierea din luna martie, Ionel Malenda a incercat sa dea functia de viceprimar pe un mandat de subsecretar de stat la ministerul Mediului, dar atunci nu a avut noroc. Acum, se pare ca da.
Specialistul
Alexandros Galiatatos a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor pana la 25 mai, cand a demisionat invocand motive de sanatate. De fapt, cauza retragerii sale era decizia nr 919/27.03.2007 a CNSAS, pe care nu a contestat-o. Doua luni mai tarziu, Galiatatos a fost numit director general la AFDJ Galati. Tot atunci, a aparut in functia de director adjunct al regiei si Ionel Malenda, licentiat in nave si electrotehnica, fost viceprimar al orasului Macin pana in iulie 2007 si vicepresedinte al organizatiei locale PNL.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.