Abuz. Vedeta a fost distribuita, fara stirea ei, intr-un film cu extraterestri Dupa ce a interpretat o regina extraterestra in productia "The Harvester" a lui Steven Seagal, pe Ileana Lazariuc, se pare, sa o urmareasca rolurile SF. Potrivit celei ma
Abuz. Vedeta a fost distribuita, fara stirea ei, intr-un film cu extraterestri Dupa ce a interpretat o regina extraterestra in productia "The Harvester" a lui Steven Seagal, pe Ileana Lazariuc, se pare, sa o urmareasca rolurile SF. Potrivit celei mai mari baze de date de filme din lume, bruneta urmeaza sa apara, in aceasta toamna, intr-un serial TV cu personaje venite de pe alta planeta. Pana sa-i lase, insa, pe telespectatori cu gura cascata de uimire, aventurile fetitei extraterestre din productia "Gala", inregistrata pe www.imdb.com, au lasat-o fara grai pe Ileana Lazariuc. Vedeta a fost absolut surprinsa sa auda ca a fost distribuita in acest serial si sustine ca nu a fost contactata vreodata de producatori. "Cred ca e o greseala. Nu m-a cautat nimeni, nu am fost la niciun casting pentru aceasta productie", ne-a declarat nedumerita Ileana, care, potrivit anuntului postat pe site-ul amintit, ar trebui ca, duminica, 9 septembrie, sa se prezinte la premiera. Atmosfera de confuzie pare sa populeze intreg "universul" filmului, printre cei care nu au cunostinta ca vor juca in acest film numarandu-se si actori mari ai Romaniei, precum Gheorghe Dinica . "Doamne fereste! Nici nu se pune problema!", ne-a declarat iritata sotia maestrului, prins cu filmarile la telenovela de la Mediapro. In serial, Dinica trebuia sa interpreteze personajul "Barbatul din parc". In dorinta de a-i conferi greutate filmului sau, producatorul ungur Csaba Laszlo Erros nu s-a oprit aici si a jonglat cu distributia, daruindu-le generos cate un rol si lui Dorel Visan si Claudiu Bleont, pe care a uitat, insa, sa ii si anunte de acest lucru. Nu doar castingul a fost fantomatic, ci intreg proiectul sufera la capitolul realism. Surse neoficiale ne-au precizat ca din acest serial, care urma sa fie distribuit la TVR, nu exista decat ideea, dar ca nimic altceva nu s-a materializat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.