Personalitatea dumneavoastra va fi marcata astazi de doua dorinte diametral opuse, aveti gustul muncii si simultan o puternica nevoie de distractii. Va fi dificil sa obtineti stabilitate in viata dumneavoastra datorita schimbarilor regulate cu care va confruntati, indeciziei si mai ales datorita unei dualitati care apare ca din senin. Va veti trai viata in viteza, fara plictiseala, manifestand tendinta de a va supraevalua.

Slaba putere de concentrare si aspiratiile neformulate pot duce la irosirea energiei intr-un mod neproductiv. Personalitatea si-a pierdut transparenta, insa degajati un aer misterios, care incita. Va displac persoanele dezinteresate, care va pot induce in eroare, chiar fara voia lor. In acest caz se poate incerca un remediu si anume ameliorarea relatiilor cu ceilalti. Va puteti acomoda oricaror conditii nu prin adaptabilitate, ci prin dezinteres. Sunteti atragatori, preferati spatiile deschise si nu doriti sa participati la actiuni de culise fara satisfactii imediate.

Pot exista conflicte interioare, generate de relatia cu ceilalti, temperate insa spre sfarsitul zilei gratie asocierii cu laturile pozitive ale personal itatii fiecaruia.

Berbec

Prieteniile sau raporturile sentimentale vor sfarsi prost daca va veti axa pe critica sau pe exprimarea nediplomatica a nemultumirilor. Sunteti putin cam impulsivi, lansati idei si initiative pe care nu le puteti duce la bun sfarsit, ceea ce poate atrage dezaprobarea celorlalti pe plan profesional. In schimb, viata personala va ofera o recompensa neasteptata, astfel incat fie apare o veche cunostinta care va alina dorul fata de o perioada draga sufletului dumneavoastra, fie plecati intr-o vacanta plina de romantism.


Taur

Aveti nevoie de laude, deoarece sunteti prea sensibili si puteti fi foarte usor raniti. Un prieten foarte bun va poate pune la curent cu un esec personal, cu faptul ca i-au fost inselate asteptarile intr-o problema delicata. Probabil datorita sensibilitatii dumneavoastra, astazi vi se va cere parerea, va trebui sa faceti dovada spritului dumneavoastra justitiar, sa arbitrati o serie de probleme chiar daca nu va privesc personal.

Gemeni

Va completati foarte bine cu partenerul si chiar daca in ultima vreme au existat si neintelegeri sau nepotriviri evidente, lucrurile par sa revina la normal. Situatia este chiar foarte benefica initierii de noi proiecte sau planificarii unor actiuni de mare anvergura. Primiti o incurajare de ordin profesional sau social, deoarece colaborati foarte bine cu colegii dumneavoastra. Incercati sa profitati de larghetea si de prietenia superiorilor!

Rac

Esecurile care pot aparea in viata dumneavoastra astazi se datoreaza faptului ca tineti prea mult cont de parerea anturajului, de aceea va recomandam sa schimbati aceasta atitudine. Exigenta auto-impusa nu poate aduce multumire pe termen lung, asa ca va sfatuim sa faceti mai degraba cum va indeamna inima. Aveti nevoie de odihna, de somn, de aer curat si de singuratate pentrua va incarca bateriile.

Leu

Nu suportati ordinele, motiv pentru care s-ar putea sa aveti o scurta altercatie cu o persoana dominata de orgoliu. Incercati sa fiti mai subtil, mai deschis sugestiilor celorlalti, sa gasiti circumstante atenuante celor cu care intrati in conflict.