La Gala Tanarului Actor HOP, care a avut loc marti seara, la Mangalia, Radu Iacoban si Ana Macovei au obtinut premiile pentru cel mai bun actor, respectiv cea mai buna actrita. In concurs, Radu Iacoban a interpretat monologul „Mizerie“ d
La Gala Tanarului Actor HOP, care a avut loc marti seara, la Mangalia, Radu Iacoban si Ana Macovei au obtinut premiile pentru cel mai bun actor, respectiv cea mai buna actrita. In concurs, Radu Iacoban a interpretat monologul „Mizerie“ dupa „Sex, drugs and rock'n'roll“ de E. Bogosian, iar Ana Macovei s-a prezentat in fata juriului si a publicului cu „Lucruri mici“ de Gabriel Pintilei. Premiul pentru cel mai bun grup a revenit actorilor din spectacolul „In asteptare“ (regia Dan Lupu): Liliana Farcas, Sorana Huidan, Casiana Suteu, Dan Lupu si Tudor Munteanu. Actrita Aniela Petreanu, din „Va urcati la prima?“ de Theodora Herghelegiu, a primit Premiul „Sica Alexandrescu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.