Cupa Presei la Cantat, editia a cincea, s-a desfasurat miercuri seara pe Terasa "La Motoare" de la TNB. Marele premiu, pentru care s-au batut 20 de concurenti, a fost obtinut de Romantic Live Orchestra, formata din ziaristi de la Romantica TV.  
Cupa Presei la Cantat, editia a cincea, s-a desfasurat miercuri seara pe Terasa "La Motoare" de la TNB. Marele premiu, pentru care s-au batut 20 de concurenti, a fost obtinut de Romantic Live Orchestra, formata din ziaristi de la Romantica TV.     Amfitrionii evenimentului, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, au transformat seara intr-una "DeMenta". N-a mai contat cine si ce-a prestat, important este ca s-a dansat chiar si pe piesa "Fulga". Juriul, format din Mihai Traistariu, Nicoleta Voica, Raluca Anastasiu (Cabaret) si Roxana Andronescu (Spin), a trebuit sa acorde, totusi, niste distinctii. Astfel, "Premiul pentru internationalitate" i-a fost acordat lui Turla de la Pro FM, care a interpretat o piesa folk. "Premiul pentru cea mai shocking voce" i-a revenit Alexandrei Ivan, de la revista Bravo, care a cantat o piesa a lui Celine Dion. "Cea mai light voce" i-a apartinut lui Adrian Iclozan de la Money Channel. "Cea mai memorabila voce" a fost cea a lui Victor Yila, de la National TV, care a interpretat piese din repertoriul popular.  Pe langa distinctiile speciale, organizatorii au mai acordat si alte trei premii. Premiul al III-lea i-a fost acordat lui Lucian Goleanu de la Europa FM, care a impresionat juriul cantand piesa "In the Ghetto". Pe locul al II-lea s-a clasat trupa Za Duff, care a reprezentat TVR. Locul I a fost ocupat de trupa Pontice, formata din jurnalisti de la Euforia, Prima TV si Revista Calul. La aceasta editie s-a consemnat si o premiera: prima participare internationala! Jurnalistul Apostolis Fotiadis din Grecia mai mult a dansat decat a cantat. S-a prezentat cu piesa "My number one", insa a uitat sa mai zica si refrenul! Finalul le-a apartinut celor de la Spin si trupei "The Guardians", castigatorii Cupei de anul trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.