Situatia TVR evolueaza vertiginos, de la grava la dezastruoasa: presedintele interimar al CA al SRTV, Alexandru Sassu, a anuntat, ieri, la audierea in Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, ca in primele sase luni ale acestui an deficitul TVR est
Situatia TVR evolueaza vertiginos, de la grava la dezastruoasa: presedintele interimar al CA al SRTV, Alexandru Sassu, a anuntat, ieri, la audierea in Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, ca in primele sase luni ale acestui an deficitul TVR este de aproximativ 9 milioane de euro si cu o perspectiva, care tine de angajamentele pe care televiziunea deja le avea, de peste 15-18 milioane de euro la sfarsitul anului. Sassu a mai anuntat ca a infiintat o comisie de ancheta privind orele suplimentare efectuate de angajatii TVR si ca, in zilele urmatoare, va putea formula o concluzie pe aceasta tema. El a spus ca, desi televiziunea publica are 3.200 de angajati, in TVR sunt mii de ore suplimentare ale angajatilor, foarte multe colaborari externe si ca, incepand cu anul viitor, vor trebui sa fie finantate proiectele si nu directiile. "Din punct de vedere managerial, televiziunea publica este structurata prost. Sunt mari probleme de asumare a raspunderii, de infidelitate a directorilor fata de televiziune. Situatia este bizara. Aproape toti directorii care ocupa aceste posturi nu au criterii de performanta. S-au dat concursuri de manageri si s-au angajat directori", a declarat Sassu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.