Doi batrani au fost ucisi, in Capitala, in mai putin de 24 de ore, din neatentia soferilor. Prima victima a fost un barbat in varsta de 72 de ani, care, in timp ce se afla pe trotuarul soselei Vergului, a fost zdrobit de un autoturism Peugeot, al ca
Doi batrani au fost ucisi, in Capitala, in mai putin de 24 de ore, din neatentia soferilor. Prima victima a fost un barbat in varsta de 72 de ani, care, in timp ce se afla pe trotuarul soselei Vergului, a fost zdrobit de un autoturism Peugeot, al carui sofer a virat stanga cu viteza prea mare, iar masina a scapat de sub control. Autorul accidentului a incercat sa fuga, pe motiv ca nu are permis de conducere. O a doua tragedie s-a produs, ieri, in jurul orei 09.00, pe soseaua Alexandriei. O femeie in varsta de 91 de ani a fost lovita pe trecerea de pietoni de un microbuz al carui sofer nu a mai apucat sa opreasca la timp din cauza vitezei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.