Profesorul Dan Tulbure, de la Institutul Fundeni, s-a intors, de doua zile, din concediu. Astfel, motivul invocat de autoritatile care ancheteaza moartea Patriarhului, acela al absentei uneia dintre persoanele implicate, a disparut. Insa cercetarile
Profesorul Dan Tulbure, de la Institutul Fundeni, s-a intors, de doua zile, din concediu. Astfel, motivul invocat de autoritatile care ancheteaza moartea Patriarhului, acela al absentei uneia dintre persoanele implicate, a disparut. Insa cercetarile se afla in acelasi stadiu incipient.

Managerul Institutului Fundeni, dr. Constantin Popa, sustine ca profesorul Dan Tulbure, anestezistul Patriarhului, s-a intors, in urma cu doua zile, din concediu. Potrivit acestuia, Politia si Procuratura ar fi primit documentele solicitate, iar personalul medical implicat in interventia chirurgicala suportata de Teoctist ar fi fost convocat pentru audieri. “Stiu ca profesorul Tulbure s-a intors din concediu, dar nu stiu daca a venit la spital, pentru ca dansul este angajat al Universitatii de Medicina si Farmacie si are doar norma in aceasta unitate sanitara. Am trimis Politiei si Procuraturii documentele care mi-au fost cerute, dar nu va pot spune lista cu cei care au participat efectiv la operatia Patriarhului pentru ca ancheta este in plina desfasurare”, ne-a declarat managerul Constantin Popa. Pana acum motivul invocat de autoritati pentru stoparea cer cetarilor era absenta anestezistului Tulbure.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.