>> Protectia Copilului s-a autosesizat in urma mediatizarii problemei.
>> Marian si fratii lui ar putea fi luati de langa familia neglijenta.
>> Parintii traiesc din alocatia celor trei minori de 3, 8 si, respectiv, 9 ani.

Primar
>> Protectia Copilului s-a autosesizat in urma mediatizarii problemei.
>> Marian si fratii lui ar putea fi luati de langa familia neglijenta.
>> Parintii traiesc din alocatia celor trei minori de 3, 8 si, respectiv, 9 ani.

Primaria din 23 august a inceput o ancheta sociala in familia copilului de opt ani care a disparut de la domiciliu de mai bine de o saptamana. In urma anchetei desfasurate, in functie de rezultat, daca micutul va fi gasit, el si surorile sale ar putea fi luati de langa parintii neglijenti. Protectia Copilului Constanta s-a autosesizat ieri, in urma articolelor aparute in presa. Mihaela Ristea, purtatorul de cuvant al institutiei, a declarat ca se vor face verificari asupra modului in care traia copilul si de asemenea ca exista posibilitatea ca acesta sa se afle deja intr-un centru ce apartine Protectiei Copilului. Pancu Marian a disparut de la domiciliul sau din satul Mosneni inca de pe data de 31, insa familia a reclamat abia ieri disparitia.
Mama lui a reclamat la Postul de Politie din 23 August ca Marian a plecat de aproape o saptamana si nu s-a mai intors. Copilul provine dintr-o familie saraca, cu trei copii carora parintii nu le poarta de grija. Intreaga familie locuieste intr-o singura camera, in conditii greu de descris, iar mama si tatal nu au alta sursa de venit decat alocatia copiilor, un baiat si doua fete, bani pe care ii folosesc in alte scopuri decat cresterea copiilor. Minorul a disparut de la domiciliu in timp ce parintii erau plecati la munca, ei lucrand cu ziua in anumite locatii. z

CONSECINTE
>> Parinti neglijenti
Desi mama afirma ca baiatul a disparut pe data de 31, ea nu l-a mai vazut de pe 28, iar cand a fost chestionata de oamenii legii, nu a putut preciza cu ce era imbracat la data disparitiei. Din cercetarile efectuate, a reiesit ca baiatul a parasit domiciliul in nenumarate randuri, revenind de fiecare data dupa doua-trei zile. Din dezinteres sau prea multe griji, familia nu a sesizat niciodata pana acum disparitia copilului la politie. Pancu Marian a fost dat in urmarire de ieri de Inspectoratul de Politie Judetean Constanta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.