Hamesiti. 30 de rugbisti polinezieni au devorat 30 de pui prajiti, 30 de kg de miel la protap si 30 de kg de carne de vita, printre altele Jucatorii din emisfera sudica sunt recunoscuti pentru stilul lor agresiv de joc si pentru dimensiunile impresi
Hamesiti. 30 de rugbisti polinezieni au devorat 30 de pui prajiti, 30 de kg de miel la protap si 30 de kg de carne de vita, printre altele Jucatorii din emisfera sudica sunt recunoscuti pentru stilul lor agresiv de joc si pentru dimensiunile impresionante. "Nu luam prizonieri, radem tot", cam acesta este motto-ul tongalezilor, pe teren si nu numai. Cine a crezut ca este doar o legenda s-a inselat. "Vulturii de mare", asa cum sunt supranumiti rugbistii din Tonga, au devastat, recent, un restaurant din Hampshire, detinut de un fost coleg de echipa. Polinezienii au mancat bine inaintea Cupei Mondiale, care va debuta, in Franta, maine. Cei 30 de insulari au ras 30 de pui prajiti, 30 de kilograme de miel la protap, 30 de kilograme de carne de vita, 15 kilograme de paste si 15 kilograme de salata de cartofi. La final, si-au stins setea cu 40 de litri de suc natural de portocale. Un meniu pantagruelic (foto 2), de 255.000 de calorii, cate 8.500 pentru fiecare jucator, in conditiile in care un om normal nu consuma mai mult de 2.000 de calorii pe zi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.