In ciuda faptului ca Romania a obtinut cea mai slaba clasare la un Campionat Mondial, presedintele FR de Atletism, Sorin Matei, nu crede ca aceasta comportare este una dezastruoasa. El spune ca lipsa sansei si unele accidentari ne-au frustrat de ati
In ciuda faptului ca Romania a obtinut cea mai slaba clasare la un Campionat Mondial, presedintele FR de Atletism, Sorin Matei, nu crede ca aceasta comportare este una dezastruoasa. El spune ca lipsa sansei si unele accidentari ne-au frustrat de atingerea obiectivului.

Romania nu a obtinut nici o medalie la CM de atletism de la Osaka, ratand obiectivul propus inainte de inceperea competitiei, in speta 1-2 medalii. In ciuda acestui lucru, la FR de Atletism nu s-a instaurat teama. Mai mult, presedintele Sorin Matei spune ca nu este dezamagit de ceea ce s-a intamplat in Japonia. „Au fost o serie de factori care ne-au impiedicat sa ne atingem obiectivul. In primul rand lipsa de sansa, apoi accidentarile unora dintre cei mai buni atleti pe care ii avem in acest moment, Marian Oprea si Constantina Dita-Tomescu, dar nu numai, ne-au frustrat sa na atingem obiectivul. Poate ca ma asteptam mai mult de la unii dintre sportivi, dar, per ansamblu, trebuie sa privim optimist. Cu putina sansa puteam obtine 1-2 medalii, dar asta nu insemna ca lucrurile ar fi mers mai bine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.