Nici un ofertant nu s-a inscris pana ieri la ora 10.00 la licitatia organizata de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat pentru vanzarea vilei „partidului“ din Predeal. Nici Vila Alunis, din Cumpatu, Sinaia, nu a
Nici un ofertant nu s-a inscris pana ieri la ora 10.00 la licitatia organizata de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat pentru vanzarea vilei „partidului“ din Predeal. Nici Vila Alunis, din Cumpatu, Sinaia, nu a avut cautare. Batalia se va da insa pe Valea Prahovei pe un teren de 50.000 de metri patrati din Poiana Brasov, pentru care s-au inscris deja patru licitatori. Vineri este randul Clubului Floreasca sa fie scos la mezat pentru minimum 42 de milioane de euro.

Numita chiar Vila Predeal, fosta resedinta de lux a membrilor PCR cu functii de conducere, a fost scoasa la mezat de RA-APPS pentru numai 500.000 de euro, la care se adauga TVA. Cei care au apucat sa vada interiorul si locatia vilei stiu ca aceasta valoreaza cel putin de doua ori mai mult, insa pentru licitatia ce are loc maine nu s-a inscris nimeni. Numai suprafata construita a vilei, de 615 metri patrati, amprenta la sol a constructiei fiind de peste 170 de metri patrati si ar fi trebuit sa atraga rechinii imobiliari. Tot la aceeasi ora ar fi trebuit sa se liciteze pentru vila „Alunis“, situata in zona superba de la Cumpatu, Sinaia. Cons tructie veche, cu aer boieresc si 2.000 de metri patrati de teren aferent, „Alunis“-ul nu a gasit ofertanti, desi a fost pus la vanzare la un pret modic de 450.000 de euro plus TVA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.