Este stupefiant felul in care PSD incearca sa negocieze cu partidele parlamentare votarea motiunii de cenzura. Cea mai nastrusnica idee am auzit-o la Titus Corlatean, un om despre care pana acum doi-trei ani eram convins ca reprezinta suflul nou din
Este stupefiant felul in care PSD incearca sa negocieze cu partidele parlamentare votarea motiunii de cenzura. Cea mai nastrusnica idee am auzit-o la Titus Corlatean, un om despre care pana acum doi-trei ani eram convins ca reprezinta suflul nou din partidul nasit de Ion Iliescu si mostenit de Mircea Geoana. Este sigur ca, la aceasta ora, in PSD nu se discuta numai textul motiunii de cenzura, ci se incearca si elaborarea unui text care sa cuprinda solutiile oferite de PSD la greselile indicate in politica Guvernului Tariceanu 2. Mai trebuie spus aici ca zvonul privind includerea intr-un text comun a solutiilor la problemele ridicate de motiune a venit la cateva ore dupa ce PD si PLD au anuntat in cor ca vor vota orice propunere de rasturnare a Guvernului Tariceanu. Adica, PSD a asteptat ca PD si PLD sa muste momeala.

Ce e rau in a oferi solutii atunci cand ridici probleme?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.