Seful departamentului licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru (foto), a declarat ieri ca, in cazul in care echipa Dinamo va reusi sa se califice in grupele Cupei UEFA, echipa va fi nevoita sa evolueze pe Stadionul "National" sau pe o alta arena din ta
Seful departamentului licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru (foto), a declarat ieri ca, in cazul in care echipa Dinamo va reusi sa se califice in grupele Cupei UEFA, echipa va fi nevoita sa evolueze pe Stadionul "National" sau pe o alta arena din tara omologata la categoria a III-a. Actionarii dinamovisti doresc ca echipa "alb-rosie" sa evolueze in Cupa UEFA pe arena din Soseaua Stefan cel Mare, care a fost catalogata in urma inspectiei UEFA din vara acestui an drept una de categoria a II-a.
"In turul I al Cupei UEFA, Dinamo poate juca chiar in conditiile pe care le ofera acum stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, pentru ca nu este necesar sa evolueze pe o arena de categoria a III-a. Dar in cazul in care se califica in grupele Cupei UEFA vor fi nevoiti sa se intoarca din nou pe <<National>>. Sau mai pot alege Clujul, Timisoara, Piatra Neamt sau Constanta. Sau chiar la Craiova, dar in acest caz trebuie sa anunte UEFA care va inspecta stadionul in prealabil. In grupele UEFA sunt aceleasi reglementari ca in grupele Ligii Campionilor", a declarat Duru. Oficialul FRF a mentionat faptul ca stadionul pe care evolueaza CFR Cluj a primit acordul UEFA de a gazdui meciuri din Liga Campionilor: "Pe 18 august, la Cluj, la meciul dintre CFR si Anorthosis Famagusta, a fost o inspectie de la UEFA, in urma careia a acordat arenei categoria a III-a. Acolo se pot juca de acum inainte meciuri de Liga Campionilor, cu amendamentul ca la partidele din grupe sa faca anumite corecturi, la vestiare, care pot fi usor rezolvate". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.