Ionut Fodor, un barbat in varsta de 29 de ani, din Iasi, acuzat ca isi racola cliente prin anunturi publicate intr-un cotidian local, este cercetat de politie. Inspectorul principal Madalin Taranu, din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei Ias
Ionut Fodor, un barbat in varsta de 29 de ani, din Iasi, acuzat ca isi racola cliente prin anunturi publicate intr-un cotidian local, este cercetat de politie. Inspectorul principal Madalin Taranu, din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei Iasi, a declarat ca in cadrul activitatii privind prevenirea si combaterea prostitutiei, politistii ieseni au identificat un barbat aflat in aceasta situatie.

Presa este oficial “sfatuita” sa nu mai publice anunturi de rendez-vous cu sex platit. “Este vorba de rubrica “Rendez-Vous” dintr-un cotidian local in care doamnele si domnisoarele puteau afla despre un tanar viril, dotat, si cu apartament, care afirma ca pentru suma de minimum 70 lei pe ora ofera clipe de neuitat“, a declarat inspectorul principal Madalin Taranu. El a precizat doar ca “politistii au luat in vizor activitatea acestui tanar si fac cercetari pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia”. In plus, intr-un comunicat oficial al Politiei iesene, presa este sfatuita sa nu mai publice astfel de anunturi “fierbinti”!.

Exista si a nunturi fictive
“Credem ca daca astfel de anunturi nu ar mai aparea in presa, la indemana oricui, fenomenul prostitutiei nu ar atinge asemenea cote alarmante”, se mai spune in comunicat. Realitatea este insa cam alta. Majoritatea anunturilor de la rubrica “Rendez Vous” fie ca nu mai sunt valabile, fie ca au fost plasate acolo fictiv, pentru a incarca cu minute multe cartelele unor tinere mai istete sau chiar cartelele unor semcheri care, intentionat, isi pun prietenele sa tina cat mai mult fraierii la telefon, iar “minutele” sa fie cat mai multe. Mai multe telefoane pe care reporterii nostri le-au dat la numerele respective, in cautare de senzatii tari si pentru a negocia pretul pentru o ora sau “o pedala”, au demonstrat acest lucru. Fie ca nu raspundea nimeni la telefon, fie ca “prostituata” iti cerea “din teava” sa-i incarci o cartela, fie ca te tinea de vorba si dupa vreo 7-8 minute de negocieri iti trantea telefonul in nas. Desigur, circa 30% din anunturi sunt reale, deci pot fi gasite fete fierbinti, totusi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.