Barometrul pe luna august al IMAS indica un clasament similar cu al lunii precedente pentru personalitatile politice si increderea electoratului in ei, astfel ca Traian Basescu si Gigi Becali castiga trei procente, cu 54% si respectiv 37%, urmati de
Barometrul pe luna august al IMAS indica un clasament similar cu al lunii precedente pentru personalitatile politice si increderea electoratului in ei, astfel ca Traian Basescu si Gigi Becali castiga trei procente, cu 54% si respectiv 37%, urmati de Theodor Stolojan, care stationeaza la 27%. Cu acelasi procent de incredere a electoratului sunt perceputi liderii PSD si PNL - Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu, care au 20%, in crestere cu trei procente fata de luna precedenta.

UDMR nu intra in Parlament
PD ar castiga alegerile parlamentare nationale cu 42%, daca duminica viitoare ar fi alegeri, democratii pierzand un procent fata de luna precedenta. PNG a urcat pe locul trei, cu 13%, la distanta de doar un procent de PNL, care figureaza cu 12%, in timp ce PRM se situeaza la limita pragului electoral de 5%. UDMR nu ar intra in Parlament, Uniunea fiind creditata cu doar 4%.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.