Posibila reintoarcere a lui Mircea Rednic pe banca tehnica a lui Dinamo a fost risipita, ieri, de unul dintre actionari. Vasile Turcu a infirmat o posibila revenire a „Puriului”, mentionand ca acesta a plecat de unul singur, fara sa fie
Posibila reintoarcere a lui Mircea Rednic pe banca tehnica a lui Dinamo a fost risipita, ieri, de unul dintre actionari. Vasile Turcu a infirmat o posibila revenire a „Puriului”, mentionand ca acesta a plecat de unul singur, fara sa fie dat afara de nimeni. Turcu nu a mentionat care este viitorul tehnician al „cainilor”, dar a spus ca aceasta problema se va lamuri in cateva zile.

Sansele ca Mircea Rednic sa revina pe banca tehnica a „cainilor rosii” sunt aproape nule, desi are sprijinul majoritatii suporterilor. Actionarii, insa, gandesc cu totul altceva. Din pacate pentru Dinamo, fiecare dintre ei are propria varianta, sustinand un alt candidat. Presedintele CA, Nicolae Badea, si l-ar dori foarte mult pe Razvan Lucescu, dar acesta este foarte greu de adus. Apoi, Cristi Borcea il sustine pe Nelutu Sabau, care ar vrea sa vina la Dinamo, dar s-a lovit de refuzul presedintelui Gloriei Bistrita, Jean Padureanu. La randul sau, Vasile Turcu tine foarte mult la aducerea pe banca tehnica a „cainilor” a lui Piturca sau Boloni. Ieri, un alt fost actionar majoritar, Vladimir Cohn, si-a exprimat dorinta de a-l vedea antrenor la Dinamo pe Walter Zenga, cu conditia ca acesta sa fie lasat sa lucreze, adica fara ca actionarii sa se implice in munca sa.

Suporterii il vor inapoi pe Rednic
Abandonat de jucatori si actionari, Mircea Rednic este dorit si sustinut in continuare doar de suporteri. Fostul antrenor al campioanei a marturisit pentru site-ul oficial al suporterilor dinamovisti ca a ales sa plece dupa ce a ramas fara sprijinul actionarilor si al jucatorilor. „Stiu ca voi ma sustineti si va multumesc foarte mult. Dar ce pot sa fac daca actionarii nu ma mai vor? In momentul demisiei, nici macar domnul Badea, care are un cuvant greu de spus nu a incercat sa ma dea inapoi. Eu ce pot sa fac, doar sa raman cu voi in tribuna si sa sustinem echipa si sa zicem ca suntem mari dinamovisti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.