AVAS a deschis ieri ofertele depuse de Siomax Tg. Jiu, RVA Insolvency Specialist Bucuresti, Invest Expert Piatra Neamt, Casa de Insolventa Moldova Iasi si Management organizare lichidare SPRL Iasi pentru licitatia privind desemnarea lichidatorului SC
AVAS a deschis ieri ofertele depuse de Siomax Tg. Jiu, RVA Insolvency Specialist Bucuresti, Invest Expert Piatra Neamt, Casa de Insolventa Moldova Iasi si Management organizare lichidare SPRL Iasi pentru licitatia privind desemnarea lichidatorului SC Melana IV SA Savinesti. Fabrica de fibre si fire sintetice si artificiale Melana IV s-a desprins in 2002 ca unitate independenta din cadrul companiei Melana Savinesti. Un an mai tarziu, fabrica a fost inclusa pe lista societatilor scoase la vanzare, modalitatile de privatizare vizate fiind transferul pachetului de actiuni detinut de stat sau combinatia intre majorarea capitalului si cedarea de actiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.