Subcomisarul bucurestean care a avut o altercatie cu o vinzatoare va fi cercetat disciplinar, desi plingerea impotriva sa a fost retrasa.

Politistul Nicolae Vasilovschi, subcomisar la Serviciul investigatii criminale al sectorului 3, acuzat ca, simbata dimineata, ar fi vandalizat un magazin din cartierul Macarale, spune ca nu a fugit de politie. „A fost o simpla neintelegere, iar lucrurile nu au stat chiar asa cum ati relatat. Vinzatoarea a crezut ca eu o injur si de aici au aparut problemele", ne-a declarat ieri Vasilovschi.

Patronul magazinului, Florian Hermereanu, ne-a explicat, la rindul lui, motivul pentru care si-a retras plingerea depusa impotriva lui Vasilovschi. „Politistul, vinzatoarea si sotul acesteia s-au certat, s-au insultat si atit. Nu s-a produs nici o paguba", a replicat el.

Politia Capitalei confirma insa versiunea aparuta luni in Cotidianul. Surse din cadrul Politiei sustin ca subcomisarul Vasilovschi a fost cautat simbata de politisti, dupa ce a fost acuzat de patronul unui magazin din cartierul Macarale ca i-ar fi vandalizat magazinul. Subcomisarul, din comportamentul caruia vinzatoarea a dedus ca ar fi consumat alcool, i-ar fi cerut o sticla de bautura. Aceasta a refuzat si, jignit, omul legii a scos legitimatia, dupa care ar fi inceput sa ameninte si sa devasteze magazinul.