Sunt tineri, n-au ridicat un pai in viata lor si, dupa toate probabilitatile, nici nu vor avea nevoie. Sunt cei mai instariti mostenitori din Rusia, totalizand averi de 231 de miliarde de dolari, releva un clasament intocmait de revista rusa Finance,
Sunt tineri, n-au ridicat un pai in viata lor si, dupa toate probabilitatile, nici nu vor avea nevoie. Sunt cei mai instariti mostenitori din Rusia, totalizand averi de 231 de miliarde de dolari, releva un clasament intocmait de revista rusa Finance, citata de Hotnews.     LUKOIL. La 17 ani, Iusuf Alekperov este, de departe, cel mai bogat tanar din Rusia. Sau va fi, in clipa in care ar incasa cele 12,3 miliarde de dolari ce i-ar reveni in calitte de mostenitor al ilustrului sau tata, Vagit Alekperov, presedintele companiei Lukoil.     ALUMINIU. Cea mai bogata mostenitoare este Marina Deripaska, fiica lui Oleg Deripaska, proprietarul celei mai mari companii producatoare de aluminiu din Rusia. Mostenirea ei este estimata la 10,3 miliarde de dolari.

  ABRAMOVICI. Cel mai instarit om din Rusia, Roman Abramovici, va trebui sa-si imparta averea intre cei cinci copii. Fiind o familie atat de numeroasa, micutii se afla undeva la jumatatea clasamentului, fiecaruia revenindu-i aproximativ patru miliarde de dolari.     VOTCA. Clasamentul este inchis de doua gemene in varsta de doar 3 ani. Va mai trece ceva timp pana cand micutele vor incepe sa resimta tentatia miliardelor de dolari care le-ar pica din cer in cazul in care tatal lor, Rustam Tariko, regele votcii rusesti, s-ar ridica la ceruri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.