Antrenorul din Ghencea a declarat ca echipa sa tot urma sa piarda "mai devreme sau mai tarziu". "Stiam ca va fi foarte greu. Unirea e disciplinata si sta bine in tren. Ca joc am inceput bine, dar pacat ca nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut
Antrenorul din Ghencea a declarat ca echipa sa tot urma sa piarda "mai devreme sau mai tarziu". "Stiam ca va fi foarte greu. Unirea e disciplinata si sta bine in tren. Ca joc am inceput bine, dar pacat ca nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut in prima repriza. Dupa pauza a fost foarte putin ca sa emitem pretentii. Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa vina si aceasta infrangere", a spus Hagi, care la finalul partidei de la Urziceni a ramas mult timp in vestiar alaturi de jucatori. "Cred ca in primul rand se datoreaza oboselii, plus ca s-a indeplinit un obiectiv. Toata lumea a fost satisfacuta iar pe acest fond, in a doua repriza, nu am reactionat. Trebuie sa o luam de la capat, campionatul e lung, dar aceasta infrangere trebuie sa ne dea de gandit!", a precizat Hagi. In schimb, Gigi Becali a bravat: "Nu conteaza aceasta infrangere! Important este ca vom juca in Liga Campionilor cu marile echipe ale Europei". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.