Un roman de 17 ani care fusese retinut sub acuzatia ca l-ar fi agresat, alaturi de alti doi romani, pe regizorul italian Giuseppe Tornatore, a evadat aseara din centru pentru minori in care fusese inchis, a anuntat Corriere della Sera.

Potrivit presei italiene, minorul le-a furnizat in ultimele zile investigatorilor informatii care au confirmat testele facute pe telefonul furat regizorului, precum si declaratia data de bengalezul caruia agresorii i-au vandut telefonul.

Pe de alta parte, intoarsa in tara, la Focsani, nevasta unuia dintre arestati sustine ca sotul sau a fost agresat de carabienieri, potrivit Mediafax. " A fost oprit pe strada, batut, incatusat si dus in arestul politiei. Carabinierii mi-au spus ca sotul meu a talharit un regizor italian, dar nu este adevarat, deoarece Lili era inchis in ziua agresarii regizorului, pentru un alt scandal ", a declarat sotia.

Cei trei au fost retinuti vineri seara, la Roma,  sub acuzatia ca l-ar fi agresat si jefuit pe regizorul Tornatore, detinator al unui Oscar.