Administratia Nationala a Penitenciarelor se afla intr-o situatie fara precedent, sustin angajatii din interiorul acestei institutii. Intr-un timp extrem de scurt, procurorul Alexandru Serban a fost trecut din varful piramidei in pozitia de adjunct
Administratia Nationala a Penitenciarelor se afla intr-o situatie fara precedent, sustin angajatii din interiorul acestei institutii. Intr-un timp extrem de scurt, procurorul Alexandru Serban a fost trecut din varful piramidei in pozitia de adjunct al sefului penitenciarelor, iar ieri, cel ce fusese numit director general adjunct, George Spaiuc, dupa ce a stat in interimatul de director general doar doua saptamani, a fost schimbat cu Iosif Marius.

Noul sef al penitenciarelor patriei este fost judecator la Tribunalul Brasov, de origine din Moldova si ocupa functia de sef al Directiei analiza si avizare acte normative in cadrul Ministerului Justitiei. El si-a inceput ziua, inainte de a se duce la ANP, cu o vizita asa-zisa de lucru la Penitenciarul Jilava, cea mai grea inchisoare din tara din punctul de vedere al conditiilor de detentie, pentru a se interesa care ar fi problemele curente pe care le are acest penitenciar.
Dubiosul personaj Dumitrascu e intangibil!

Miscarile la varf din Administratia Penitenciarelor din ultima vreme nu schimba insa nebuloasa in care se afla de o mai mare perioada de timp aceasta institutie. Iar ace asta nebuloasa este intretinuta de existenta in sistem a managerului public Sorin Dumitrascu, personaj pe care Monica Macovei il sustinea si pe care ar fi vrut sa-l puna sef in locul fostului director general, procurorul Marius Iacob, fara sa tina cont de dosarul de cadre dezastruos al acestuia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.