Aceasta infrangere s-a produs tocmai in fata Unirii Urziceni, formatie al carei conducator este Meme Stoica, fostul presedinte al Stelei, aflat de mai multe luni in conflict cu patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, cel care anterior disputarii parti
Aceasta infrangere s-a produs tocmai in fata Unirii Urziceni, formatie al carei conducator este Meme Stoica, fostul presedinte al Stelei, aflat de mai multe luni in conflict cu patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, cel care anterior disputarii partidei a ridiculizat gruparea ialomiteana, afirmand ca deplasarea la Urziceni va fi o simpla excursie de vacanta. Pentru ca Becali sa se umple definitiv de ridicol, cei mai buni jucatori ai echipei sale au fost chiar cei pe care i-a contestat foarte vehement, Rada si Baciu, care au salvat providential in doua randuri poarta columbianului Zapata. Mai mult decat atat, la golul din minutul 91 al lui Galamaz, Meme Stoica nu s-a bucurat deloc, spunand ca ar fi indecent fata de fosta sa echipa. (C. D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.