Oficialul a precizat ca se stia de diferendul dintre jucatori si antrenor de mai bine de o saptamana insa actionarii nu au putut lua o decizie din cauza faptului ca urma meciul cu Lazio, din Liga Campionilor. "Am sperat ca esecul dureros va face ca a
Oficialul a precizat ca se stia de diferendul dintre jucatori si antrenor de mai bine de o saptamana insa actionarii nu au putut lua o decizie din cauza faptului ca urma meciul cu Lazio, din Liga Campionilor. "Am sperat ca esecul dureros va face ca ambitiile si toate certurile de pana atunci sa dispara. Am tinut la Rednic, dar pe noi ne intereseaza rezultatele. La orice echipa din lume cand lipsesc rezultatele, antrenorul plateste. Mai exista solutia sa-i excludem din lot pe contestatari si sa-i dam in continuare credit lui Rednic, dar cred ca am fi periclitat si mai mult actualul sezon", a mai spus "anonimul" din "Groapa". La finalul partidei Dinamo - CFR, scor 1-0, din editia trecuta de campionat, presa a scris ca finantatorul stelist Gigi Becali a oferit o suma de bani actionarilor dinamovisti pentru victoria in fata echipei clujene, cu care Steaua se afla in lupta pentru locul al doilea in clasament, ce asigura prezenta in sezonul in curs al Ligii Campionilor. Presa a mai precizat a doua zi dupa meciul cu CFR ca Rednic a adus in vestiarul jucatorilor o suma mult mai mica decat cea primita de la Gigi Becali, fapt ce i-a infuriat pe jucatori, Lobont fiind la un pas de a-l brusca pe tehnician. De curand, Gigi Becali a declarat intr-o emisiune televizata ca, in timpul editiei trecute de campionat, l-a costat un meci un milion, specificand apoi "de lei, ca sa nu intervina procuratura"!
Turcu astepta demisia dupa Lazio
Actionarul dinamovist a declarat ieri, la Sport.ro, ca se astepta ca Rednic sa renunte la postul de antrenor dupa eliminarea din Liga Campionilor. "Dupa cum il stiam, eu ma asteptam dupa meciul cu Lazio sa-si dea demisia. El are un caracter puternic. A simtit ca un obiectiv pus de noi a fost ratat si zic ca a luat o decizie inteleapta. Intalnirea cand si-a depus demisia a durat cinci minute. Eu nu i-am pus intrebari, nu am facut o analiza. A fost decizia lui sa plece. Am cautat sa ne despartim pe cale amiabila, am ras, ne-am pupat la despartire", a spus Turcu (foto). "A avut sustinerea mea pana in ultimul moment, nici eu n-am putut sa-l mai opresc", a adaugat Turcu. Actionarul dinamovist este de parere ca cel tarziu astazi Dinamo va avea un nou antrenor si a afirmat ca o decizie in cazul amendarii jucatorilor se va lua in cursul acestei saptamani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.