Patru ani a tinut mariajul dintre starul echipei CF Barcelona, Thierry Henry, si fotomodelul Claire Merry. Luni, cei doi au semnat actele de divort. Tea, fetita fotbalistului, va ramane in custodia fostei doamne Henrry, acesteia din urma reveni

Patru ani a tinut mariajul dintre starul echipei CF Barcelona, Thierry Henry, si fotomodelul Claire Merry. Luni, cei doi au semnat actele de divort. Tea, fetita fotbalistului, va ramane in custodia fostei doamne Henrry, acesteia din urma revenindu-i si o mare parte din averea internationalului francez. AVERE. Thierry Henry a divortat, luni, de sotia sa, modelul englez Claire Merry, cu care era casatorit de patru ani, au anuntat surse judiciare, citate de AFP. Divortul, pe care fotbalistul de la FC Barcelona il anuntase inca din luna iunie, a fost oficializat in timpul unei scurte sedinte la un tribunal din centrul Londrei. Potrivit presei, ar putea fi vorba de cel mai scump divort al unui fotbalist. Claire Merry, cunoscuta sub numele de manechin "Nicole" Merry, ar putea primi o buna parte din averea lui Thierry Henry, evaluata la 25 de milioane de lire sterline (37,5 milioane de euro). Cuplul avea o casa de lux in nordul Londrei, achizitionata pentru circa sase milioane de lire sterline (9 milioane de euro) in 2002. INTENTIE. Thierry Henry, in varsta de 30 de ani, si Claire Merry, 27 de ani, au o fetita de doi ani, Tea. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarii unui spot publicitar. In urma cu doua luni, Thierry Henry anunta, printr-un comunicat de presa, ca este profund intristat de incheierea casatoriei sale. "Vreau se mearg inainte si sa mentin cea mai buna relatie posibila cu Claire pentru binele fiicei noastre Tea, pe care o iubesc foarte mult", a explicat Henrry, in comunicat, ce doreste de la viitorul relatiei cu Claire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.