Anna Lesko, regina play back-ului, a fost nevoita sa isi intrerupa concertul sustinut la Festivalul Verii, la Botosani, duminica seara, din cauza unei pene de curent. GHINION. Artista interpreta piesa a€žArd in flacari", a dou


Anna Lesko, regina play back-ului, a fost nevoita sa isi intrerupa concertul sustinut la Festivalul Verii, la Botosani, duminica seara, din cauza unei pene de curent. GHINION. Artista interpreta piesa a€žArd in flacari", a doua din concert, cand un soc de curent a intrerupt instalatia de sunet si lumini a festivalului. Dupa interventia echipelor de electricieni avaria a fost remediata, iar Anna Lesko a revenit pe scena dupa aproape jumatate de ora. Pana de curent este cea de-a doua a Festivalului Verii, dupa ce joi, in prima seara de spectacol, alimentarea cu energie a scenei a fost intrerupta aproape o ora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.