HCM Constanta a invins categoric cu scorul de 32-22 (16-13) echipa belgiana KV Sasja HC, duminica la Constanta, in mansa a doua a turului preliminar al Ligii Campionilor la handbal. Echipa pregatita de Lucian Rasnita s-a calificat pentru a

HCM Constanta a invins categoric cu scorul de 32-22 (16-13) echipa belgiana KV Sasja HC, duminica la Constanta, in mansa a doua a turului preliminar al Ligii Campionilor la handbal. Echipa pregatita de Lucian Rasnita s-a calificat pentru a treia oara in grupele celei mai prestigioase competitii de handball masculine din Europa. AU SANSE. Invingatoare si in meciul tur de sambata (31-26), campioana Romaniei s-a calificat fara emotii in Grupa B al Ligii Campionilor, unde va evolua alaturi de THW Kiel (Germania), Montpellier (Franta) si Hammarby (Suedia). La prima vedere, grupa din care fac parte constantenii pare una cu un grad mediu de dificultate, ei avand sansa de a termina pe primele doua locuri in grupa. HCM Constanta va juca in primul meci din grupa, in deplasare, cu suedezii de la Hammarby pe 30 septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.