Ghervasuc a adus o serie de laude si omagii proaspatului milionar, care este "un om simplu, dar de o educatie extraordinara (...) si ma bucur ca banii au ajuns la el, la un om simplu, exact asa cum mi-am dorit". Foarte mandra ca a reusit sa aduca Voc
Ghervasuc a adus o serie de laude si omagii proaspatului milionar, care este "un om simplu, dar de o educatie extraordinara (...) si ma bucur ca banii au ajuns la el, la un om simplu, exact asa cum mi-am dorit". Foarte mandra ca a reusit sa aduca Vocea castigatorului printre muritorii de rand, Liliana Ghervasuc, marinimoasa, a decis ca va lasa Hazardul (cuvantul-cheie din vocabularul sefei de la Loto) sa actioneze din nou. Astfel, dintr-un bol au fost extrase numele a trei publicatii norocoase, care au avut astfel ocazia sa-i puna intrebari noului milionar.
Este interesant cum un sistem atat de performant ca cel al Loteriei a putut da nastere unor suspiciuni atat de virulente la adresa extragerii, multi din jucatori fiind convinsi ca vechiul sistem cu bile de aluminiu era mai sigur, iar castigurile erau aproape saptamanale. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.