Adrian Cioroianu: "Intr-adevar, pe langa votul uninominal, pe langa votul prin corespondenta, pe care MAE l-a propus si propunere pe care guvernul o sustine, pe langa altele, apare si aceasta propunere privind lustratia. Ce sa va spun? Eu sunt initia
Adrian Cioroianu: "Intr-adevar, pe langa votul uninominal, pe langa votul prin corespondenta, pe care MAE l-a propus si propunere pe care guvernul o sustine, pe langa altele, apare si aceasta propunere privind lustratia. Ce sa va spun? Eu sunt initiator. In perioada in care eram doar senator in Parlamentul Romaniei, din insarcinarea Societatii "Timisoara" si ca senator de Timis, dar si ca membru al Societatii "Timisoara", am primit aceasta sarcina de onoare de a promova, in Parlamentul Romaniei, o propunere care se tot zbate, cum bine stiti, din anii '90 - de la sfarsitul anilor '90 s-a zbatut sa capete lumina parlamentara; si sunt unul dintre initiatori si nu ma dezic. Sa vedem insa in ce masura ea va fi acceptata de toti colegii nostri. Eu cred ca societatea o asteapta, cred ca societatea in principiu este de acord cu asa ceva si, sigur, trebuie sa fim atenti totusi in ce contur o punem".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.