Cantaretii Ricky Martin, Juan Luis Guerra si Calle 13 au obtinut cele mai multe nominalizari la editia din 2007 a premiilor Latin Grammy, distinctii care se vor decerna pe 8 noiembrie, la Las Vegas, transmite Reuters. Juan Luis Guerra, un veteran al
Cantaretii Ricky Martin, Juan Luis Guerra si Calle 13 au obtinut cele mai multe nominalizari la editia din 2007 a premiilor Latin Grammy, distinctii care se vor decerna pe 8 noiembrie, la Las Vegas, transmite Reuters. Juan Luis Guerra, un veteran al muzicii latino cu apetit pentru inovatie, a obtinut cinci nominalizari la cea de-a opta editie a premiilor Latin Grammy. Guerra a fost nominalizat, printre altele, pentru cel mai bun album al anului si cel mai bun album merengue, pentru "La Llave de Mi Corazon", care imbina stilul contemporan bachata cu merengue. Cantecul care a dat titlul albumului si a fost lider in topul Hot Latin Songs, realizat de Billboard, a fost nominalizat la trei categorii, printre care se numara "inregistrarea anului" si "cel mai bun cantec al anului".Portoricanul Ricky Martin si duetul urban Calle 13 au obtinut fiecare cate patru nominalizari. Martin a fost nominalizat la categoria "cel mai bun album al anului", pentru "MTV Unplugged", si "inregistrarea anului", pentru single-ul "Tu Recuerdo". Calle 13, castigatorul de anul trecut la categoria "cel mai bun artist debutant", a fost nominalizat la categoria "albumul anului" pentru "Residente o Visitante". Miguel Bose a fost nominalizat la trei categorii de premii, printre care se numara "cel mai bun album al anului", "Papito". Trubadurul venezuelean Franco De Vita a obtinut si el trei nominalizari, inclusiv pentru "cel mai bun cantec al anului", "Tengo", si "cel mai bun album pop al unui artist", pentru "Mil Historias que Contar". Editia din 2007 a premiilor Latin Grammy va avea loc pe 8 noiembrie, la Las Vegas, si va fi difuzata de Univision. Castigatorii vor fi alesi in urma voturilor acordate de membrii Latin Academy of Recording Arts and Sciences.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.