Grupul Suez a anuntat ieri majorarea profitului operational obtinut in primul semestru al 2007, conform asteptarilor, precizand ca perspectivele "promitatoare" vor fi intarite de fuziunea cu grupul francez de utilitati, controlat de stat, Gaz de Fran
Grupul Suez a anuntat ieri majorarea profitului operational obtinut in primul semestru al 2007, conform asteptarilor, precizand ca perspectivele "promitatoare" vor fi intarite de fuziunea cu grupul francez de utilitati, controlat de stat, Gaz de France, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Suez a raportat un profit operational de 2,787 miliarde euro, in crestere fata de cele 2,376 miliarde euro (3,23 miliarde dolari) obtinute in primul semestru al anului 2006, atingand si asteptarile unui grup de analisti chestionati de Reuters, care au mizat in medie pe un rezultat de 2,788 miliarde euro. Cresterea rezultatelor s-a datorat si majorarii preturilor la electricitate si castigarii unor contracte noi de administrare a deseurilor. Profitul net s-a ridicat la 1,854 miliarde euro, in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net a fost de 2,170 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.