Un barbat a fost ranit si 22 de autoturisme au fost avariate in accidentele inregistrate pe podul rutier din zona Baneasa a carui inaugurare a avut loc pe 16 august, a declarat, ieri, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Bucuresti, Christ
Un barbat a fost ranit si 22 de autoturisme au fost avariate in accidentele inregistrate pe podul rutier din zona Baneasa a carui inaugurare a avut loc pe 16 august, a declarat, ieri, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Bucuresti, Christian Ciocan.

Potrivit datelor furnizate de Politia Capitalei, in mai putin de doua saptamani, cat a trecut de la inaugurarea pasajului rutier, au avut loc opt accidente, bilantul indicand si pagube materiale insemnate la cel putin 22 de autoturisme.

Un muncitor a deschis 'sezonul>>
Primul accident inregistrat pe pasajul de pe DN1 a avut drept consecinta ranirea unui muncitor care efectua ultimele retusuri inainte de inaugurarea podului rutier si care a fost acrosat de un BMW. In acest accident, alte trei masini au fost avariate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.