Compania Nuclearelectrica ar putea fi listata la Bursa de Valori Bucuresti dupa ce se va gasi o modalitate de rezolvare a datoriilor pe care le are compania, a declarat ieri Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor. Ministerul Economiei s
Compania Nuclearelectrica ar putea fi listata la Bursa de Valori Bucuresti dupa ce se va gasi o modalitate de rezolvare a datoriilor pe care le are compania, a declarat ieri Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor. Ministerul Economiei si Finantelor vizeaza listarea a 10-15% din actiuni incepand cu 2008."Dupa listarea Nuclearelectrica va urma listarea la BVB a companiei Hidroelectrica", a mai spus Vosganian cu ocazia aniversarii a un an de la listarea la Bursa de Valori Bucuresti a companiei Transelectrica. In ceea ce priveste Hidroelectrica, MEF doreste continuarea privatizarii microhidrocentralelor. Intr-o prima varianta se ia in calcul listarea imediata la Bursa a Hidroelectrica, in structura actuala (fara microhidrocentrale).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.