Un stadion plin si-a sustinut frenetic favoritii, insa Otelul nu a reusit decat o dominare pigmentata cu cinci-sase ocazii mari de gol. Venita la Galati exclusiv pentru a apara victoria cu 3-1 obtinuta la Sofia, Lokomotiv si-a atins scopul fara prea
Un stadion plin si-a sustinut frenetic favoritii, insa Otelul nu a reusit decat o dominare pigmentata cu cinci-sase ocazii mari de gol. Venita la Galati exclusiv pentru a apara victoria cu 3-1 obtinuta la Sofia, Lokomotiv si-a atins scopul fara prea mari batai de cap. "Poate meritam calificarea, dar in fotbal mai ai nevoie si de sansa, iar noi nu am avut. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca, dar nu am reusit nici macar un gol care sa ne descatuseze. Ii puteam elimina pe bulgari, dar am ratat prea mult. Nu sunt suparat pe jucatori. In cariera mea de antrenor am mai avut meciuri in care s-a ratat atat de mult, chiar eu am ratat ca atacant. Ne pare rau ca ne-am oprit aici, avand in vedere evolutia pe care am avut-o in Intertoto si chiar si in aceste meciuri din Cupa UEFA", a declarat dupa meci antrenorul Petre Grigoras.   CFR, doar 0-0 in Cipru Plecata cu planuri mari la Larnaca, pentru returul cu Anorthosis Famagusta, care o invinsese la Cluj cu 3-1, CFR a fost tinuta lejer la respect de catre elevii gruzinului Temuri Ketbaia. Meciul de pe stadionul Antonios Papadopoulos nu a avut istoric. In ciuda unei dominari sterile a clujenilor, care nu l-a deranjat prea mult pe portarul albanez al cipriotilor, Arjan Beqaj, gazdele au obtinut o calificare fara prea mari emotii in turul 1.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.