Incantate, fericite si extaziate- asa s-au declarat femeile democrate dupa intalnirea de la Neptun de marti seara cu presedintele Traian Basescu. „Daca ar fi sa am o scoica, as inchide in ea toate aceste clipe minunate petrecute cu presedintel
Incantate, fericite si extaziate- asa s-au declarat femeile democrate dupa intalnirea de la Neptun de marti seara cu presedintele Traian Basescu. „Daca ar fi sa am o scoica, as inchide in ea toate aceste clipe minunate petrecute cu presedintele Basescu. A fost superb...“, a declarat entuziasta una dintre democrate la intoarcerea la Costinesti. La fel de incantate s-au aratat si alte doamne din partidul lui Boc, carora presedintele le-a transmis o puternica si vizibila emotie. „Prin zambetul sau, prin privirea sa, prin toata fiinta sa presedintele ne-a transmis toata dragostea sa pentru femei“, a remarcat extaziata o alta democrata. „Ce se poate face intr-o asemenea tara minunata... ne-am plimbat pe malul marii si am privit luna“, a mai povestit romantica si visatoare o alta democrata. Presedintele le-a asteptat pe doamnele din PD intr-o tinuta lejera, pantaloni sport si tricou alaturi de prima doamna, Maria.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.