Prezenta pentru prima oara pe tabloul principal la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, Ioana Raluca Olaru (foto) a reusit sa avanseze in turul secund, gratie victoriei in trei seturi, scor 7-5, 1-6, 6-4, obtinuta in fata americancei Ashl
Prezenta pentru prima oara pe tabloul principal la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, Ioana Raluca Olaru (foto) a reusit sa avanseze in turul secund, gratie victoriei in trei seturi, scor 7-5, 1-6, 6-4, obtinuta in fata americancei Ashley Harkleroad. In urma acestui succes, bucuresteanca de 18 ani si-a asigurat un cec de 27.500 de dolari. Ea o va intalni in turul urmator pe favorita numarul 12, americanca Venus Williams, dubla castigatoare a turneului in 2000 si 2001, care a trecut fara probleme in runda inaugurala de unguroaica Kira Nagy, cu 6-2, 6-1. Cele doua sportive au mai fost adversare o singura data pana acum, in luna februarie, in semifinalele turneului de la Memphis, cand cea mai mare dintre surorile Williams s-a impus cu 6-3, 6-2.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.